930×122 CAPRA 5

meteo

furtuna2

VEŞTI PROASTE PENTRU MINI-VACANŢA DE 1 MAI!

Ploile le-au dat mari bătăi de cap argeşenilor în perioada sărbătorilor pascale. Din păcate, nici mini-vacanţa de 1 Mai, de săptămâna viitoare, nu le va permite celor care vor avea liber să se bucure în natură alături de cei dragi.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Meteorologii anunţă că pe 1 mai vom avea, în special după-amiaza, furtună cu descărcări electrice, gradul de umiditate ajungând aproape de 80%. Vântul va sufla cu circa 12 km pe oră. Şi pe 29 şi 30 aprilie în Argeș vor fi furtuni cu descărcări electrice. Pe 2 mai şi pe 3 mai vremea se va îmbunătăți, în sensul că cerul va fi parţial acoperit de nori, iar şansele de precipitaţii se vor reduce la 10%, cu umiditate generală de circa 75%. Duminică, 4 mai, vor reveni, însă, ploile şi furtunile, în special după-amiaza.

Prognoza este una preliminară, putând să mai sufere modificări în perioada următoare.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3