EcoMoto 930×122

ionica

NOUL PARC ȘTRAND, APROAPE DE INAUGURARE

Executate de firmele Selca şi Valahia Construct, lucrările de reabilitare şi modernizare a Parcului „Ştrand” din Piteşti au o valoare de 6.900.000 de lei. Investiţia a vizat acoperirea completă a teatrului de vară şi schimbarea băncilor destinate spectatorilor, amenajarea unor rampe de acces şi a opt locuri pentru persoanele cu handicap la același teatru, înlocuirea a trei dintre cele şase poduri de peste lac, reabilitarea a 3.500 de mp de spaţii verzi și a 14.500 de mp de alei şi amenajarea unei noi alei pe latura de sud.

Citiți și: Vești fantastice pentru toată lumea!

Spaţiul de joacă de lângă intrarea principală a fost reabilitat şi modernizat, iar gardul de împrejmuire a parcului – schimbat. Au fost prevăzute și lucrări de reînsămânţare a gazonului și de amenajare a unei plantaţii de salcie, arini şi frasini pe marginile lacului. De asemenea, în parc va exista o zonă cu plante sezoniere şi un punct de lucru gospodăresc.

Iată că lucrările se apropie de final. Cel puțin așa anunță pentru ePitești viceprimarul Cornel Constantin Ionică. Potrivit viceprimarului, investiţia va fi gata la finalul acestei luni sau cel mai târziu la începutul lunii noiembrie.

Citiți și: Pitești. Scandal mare la ștrandul din Trivale! Un tânăr a ajuns la spital

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90