930×122 POSADA 5

mașină vandalizată

Viceprimarul unui mare oraș și-a găsit mașina vandalizată. ”Se încearcă pe orice cale intimidarea mea”

Viceprimarul municipiului Timișoara, Cosmin Tabără, și-a găsit în această dimineață mașina personală vandalizată. Autoturismul său era zgâriat. Cu un obiect ascuțit, cineva i-a scris pe portierele mașinii mesajul ”Fără respect”, cu majuscule.

Cosmin Tabără a făcut public incidentul, pe pagina sa de Facebook. Prin mesajul transmis, acesta a făcut aluzie la un atac cu tentă politică, scopul fiind intimidarea sa.

Cosmin Tabără este și președinte PNL Timișoara.

„Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru.

Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.

Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist „programat” să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute „prostituate”, jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.

„Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii”

Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.

Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor țării, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente.

Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece și ne vom reașeza pe un făgaș normal. Până atunci, voi aștepta răspunsul poliției la plângerea mea, puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor.

Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său…”, a scris viceprimarul Timișoarei pe Facebook în dreptul pozei cu mașina distrusă.

Sursă foto: Facebook Cosmin Tabără

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SMART KIDS 570×90