EcoMoto 930×122

accident

pitesti.

Victima accidentului grav de la Cerbu dă semne de revenire

Update 22 IUNIE, ORA 11.30: „În cazul pacientului se înregistrează o evoluţie favorabilă”, ne-a transmis în urmă cu puţin timp Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Este vorba despre pietonul implicat în accidentul de la Cerbu, în data de 20 iunie.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

 

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

 

În acest moment, pacientul nu mai este intubat (poartă doar mască de oxigen) şi se află în continuare la ATI, însă este posibil să fie mutat pe secţia de Neurochirurgie. Vă reamintim, bărbatul a suferit multiple traumatisme, inclusiv la cap, după ce a fost lovit de o maşină.

 

 

Update 20 iunie, ora 18.52, Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, declară pentru epitesti.ro: „S-a decis ca pacientul să fie internat în cadrul Secție Neurochirurgie a SJUP.”

Update ora 15:52, Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, declară pentru epitesti.ro: „Pacientul a fost adus de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș, la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

În acest moment, starea lui este foarte gravă. Acesta se află în camera de resuscitare din cadrul Unității de Primiri Urgențe a spitalului, unde este intubat. Medicii sunt rezervați cu privire la prognostic.”

În urma impactului, pietonul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a suferit răni grave la nivelul capului. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure.

Știrea inițială, ora 14:52

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc pe DN65, zona Cerbu.

Conform primelor informații, un pieton a fost acroșat de un autoturism. Deocamdată, nu cunoaștem detalii despre starea în care se află victima.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier pentru a efectua cercetări, dar și pentru a fluidiza traficul.

De asemenea, la locul accidentului sunt prezente și echipajele de salvare.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3