930 x122 grota rece

cfr

VICTORIE PENTRU „NENIŢESCU”! PRIMĂRIA, EȘEC USTURĂTOR

Primăria Piteşti suferă o înfrângere usturătoare, fiind nevoită să își schimbe planurile în ceea ce priveşte intenția de comasare a liceelor „Costin D. Neniţescu” (de Chimie) din Prundu şi „Mihai Viteazul” (CFR) de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ca urmare a protestelor părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” şi a unei acţiuni în instanţa de judecată iniţiată de protestatari, Primăria a trebuit să se recunoască învinsă şi să decidă o rocadă. Astfel, susţine conducerea Primăriei, elevii şi profesorii de la „Mihai Viteazul” se vor muta la „Neniţescu” în Prundu, iar la fostul Liceu CFR va fi mutat Liceul cu Program Sportiv.

Amintim că Primăria și-ar fi dorit ca elevii și profesorii de la „Costin D. Neniţescu” să fie mutaţi la Liceul CFR, pentru ca în incinta Colegiului din Prundu să se facă loc Liceului cu Program Sportiv. Mutarea la Liceul CFR a fost considerată de la bun început ca inacceptabilă de către profesorii și elevii de la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu”. Alături de părinții elevilor, au fost organizate proteste. Într-un final, li s-a făcut dreptate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3