930×122 CAPRA 5

furt

Video – A furat 5 cai din Argeș și i-a dus acasă, în Dâmbovița

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Tătărani, județul Dâmbovița, a fost reținut de polițiștii argeșeni, după ce a furat 5 cai dintr-o gospodărie. Întâmplarea a avut loc în luna aprilie a acestui an.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

 

Animalele au fost recuperate ulterior și înapoiate proprietarului.

Citiți și: Scandalos! O femeie și două minore au furat de pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu

„În ziua de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de bărbat de 39 de ani, din localitatea Tătărani, județul Dâmbovița.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 18/20 aprilie a.c., cel în cauză ar fi sustras dintr-o proprietate împrejmuită, situată pe raza localității Valea Mare Pravăț, județul Argeș, un număr de cinci cabaline, animalele fiind ulterior conduse de către acesta prin zone muntoase, până în localitatea Voinești, județul Dâmbovița.

Cabalinele sustrase au fost recuperate și înapoiate persoanei vătămate”, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv: Jurnalul Prahovean

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA