deces

Video – A mers la nuntă și a murit

Un eveniment șocant a avut loc seara trecută, la un restaurant din apropierea Piteștiului.

Citiți și: Tragedie în Argeş: Elevă de 16 ani, decedată în timpul orelor, la şcoală

Nunta unor tineri s-a terminat tragic, sâmbătă seara, după ce unui bărbat i s-a făcut rău și s-a prăbușit la intrarea în restaurant.

 

Citiți și: Piteşti: Femeie luată cu ambulanţa de la nuntă

Speriați, oamenii au sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Bărbatul a fost resuscitat minute în șir, dar din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar, ulterior declarându-se decesul.

Trupul acestuia a fost dus la IML, unde în urma autopsiei se va afla și cauza decesului.

 

La locul tragicului eveniment s-au deplasat și polițiștii pentru a face cercetări.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Tatiana spune:

    La fel s-a întâmplat si cu soțul meu pe 25 apr. 2015. Tot la nuntă. Nu apucasem să servim decât aperitivul, după care el a intrat în horă….cânta și râdea…apoi s-a prăbusit brusc. În urmă cu aproape 10 ani avusese un infarct….chiar dacă se simtea bine, mă temeam să nu se întâmple asta….și s-a întâmplat. Un nuntaș a încercat să-l resusciteze, altul a sunat la 112 unde nu mai terminau cu întrebările și de unde s-a dat indicația să nu i se mai continuie resuscitarea că-i poate face mai rău. A venit și ambulanța după 20 de minute, fără medic …doar cu o asistentă și șoferul care încerca și el să ajute. Au încercat și ei, dar mie mi se părea că nu se mișcă sufucient de repede și bine. A fost un șoc peste care am trecut cu greu si ale cărui urme îmi dau și acum bătaie de cap. E îngrozitor…avea doar 58 de ani!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441