NOR CURIER 930X122

deces

Video – A mers la nuntă și a murit

Un eveniment șocant a avut loc seara trecută, la un restaurant din apropierea Piteștiului.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Nunta unor tineri s-a terminat tragic, sâmbătă seara, după ce unui bărbat i s-a făcut rău și s-a prăbușit la intrarea în restaurant.

 

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Speriați, oamenii au sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Bărbatul a fost resuscitat minute în șir, dar din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar, ulterior declarându-se decesul.

Trupul acestuia a fost dus la IML, unde în urma autopsiei se va afla și cauza decesului.

 

La locul tragicului eveniment s-au deplasat și polițiștii pentru a face cercetări.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Tatiana spune:

    La fel s-a întâmplat si cu soțul meu pe 25 apr. 2015. Tot la nuntă. Nu apucasem să servim decât aperitivul, după care el a intrat în horă….cânta și râdea…apoi s-a prăbusit brusc. În urmă cu aproape 10 ani avusese un infarct….chiar dacă se simtea bine, mă temeam să nu se întâmple asta….și s-a întâmplat. Un nuntaș a încercat să-l resusciteze, altul a sunat la 112 unde nu mai terminau cu întrebările și de unde s-a dat indicația să nu i se mai continuie resuscitarea că-i poate face mai rău. A venit și ambulanța după 20 de minute, fără medic …doar cu o asistentă și șoferul care încerca și el să ajute. Au încercat și ei, dar mie mi se părea că nu se mișcă sufucient de repede și bine. A fost un șoc peste care am trecut cu greu si ale cărui urme îmi dau și acum bătaie de cap. E îngrozitor…avea doar 58 de ani!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3