930 x122 grota rece

accident

Video – Accident cu două autoturisme pe Calea București

Video – Accident cu două autoturisme pe Calea București

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE: IPJ transmite:

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. I.C. Brătianu, din direcția Maternității spre Târgu din Vale, ar fi efectuat viraj la stânga, pentru a se încadra spre Calea București, fără să acorde prioritate autoturismului care se deplasa din sens opus, condus de o femeie de 25 de ani, din Pitești.
În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a celei de-a doua conducătoare auto (contuzii membru inferior drept, a refuzat transportul la spital).
Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe Calea București, la semafoare. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme.

 

La fața locului intervine Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apa și spumă, însoțiți de un echipaj al Serviciului de Ambulantă Județean.

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90