NOR CURIER 930X122

accident

Video: Accident grav, cu multiple victime, la Coșești

Update, ora 20:06, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 21 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza localității Coșești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 24 de ani, din Pietroșani.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism și pasagerul din acesta, un bărbat de 25 de ani, au fost răniți și transportați la spital de către echipajele medicale sosite la fața locului.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Update, ora 19:49, ISU Argeș transmite: „Patru peroane implicate în eveniment, iar trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După acordarea primului ajutor, doar două persoane au necesitat transportul la spital pentru investigați medicale suplimentare.”

 

Știrea inițială, ora 19.42

În urmă cu puțin timp un accident rutier grav s-a petrecut pe raza comunei argeșene Coșești, sat Petrești.

Conform primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului patru persoane ar fi fost rănite, iar una dintre ele ar fi încarcerate.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3