Donaris 930 x 122

accident

Strivit de cabina TIR-ului, a intrat în comă și a murit

Video – Accident grav în curtea unei firme de pe Depozitelor. Un bărbat a fost rănit grav, după ce a căzut cabina tirului peste el.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

UPDATE 26 IUNIE, ORA 11.30: „Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, pacientul a decedat, în această dimineață (4:55), în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență PITEȘTI”, a transmis Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt din cadrul SJU Pitești. 

UPDATE ORA 20.48, Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, declară pentru Epitesti.ro: „Pacientul a fost adus, în urmă cu puțin timp, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, de un echipaj al SAJ, în comă de gradul IV. A fost intubat, prognosticul medicilor fiind rezervat. În acest moment, se află în Unitatea de Primiri Urgențe, unde se continuă investigațiile.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

În urmă cu puțin timp un accident a avut loc în curtea unei firme de pe Strada Depozitelor din Pitești.

Conform primelor informații, un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, și-a prins capul sub cabina unui TIR, în timp ce lucra la acesta. La fața locului s-au deplasat pompierii și un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor.

 

Înainte de a ajunge salvatorii, oamenii au reușit să-l scoată pe bărbat de sub camion. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

 

Victima este în viață, însă starea lui este gravă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3