New Profesional Consult 930 x 122

accident

Video – Accident în Argeș! Copii speriați!

Update, ora 12:19, ISU Argeș transmite: „Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor unei minore de 13 ani, care prezenta un atac de panică, ulterior nu a avut nevoie de transport la spital.”

Citiți și: Accident în Argeș: un șofer de 81 de ani a „zburat” de pe șosea

În urmă cu puțin timp, un alt accident rutier s-a produs pe raza județului Argeș, pe DN73, în localitatea Schitu Golești.

Trei autoturisme au intrat în coliziune. Într-una dintre mașinile implicate se aflau și copii. Deși nu au fost răniți, micuții s-au speriat de cele petrecute.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

 

 

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Un paramedic SMURD a fost surprins la locul evenimentului în timp ce îl ținea în brațe pe unul dintre copii, cel mai probabil în încercarea de a-l liniști.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3