930×122 CAPRA 5

nuntă monte carlo

Video – Acum: Nuntă oprită de mascați, polițiști și jandarmi, în Trivale

Video – Acum: Nuntă oprită de mascați, polițiști și jandarmi, în Trivale.

Update, ora 20.23:

IPJ transmite: „În urma abaterilor constatate, polițiștii și jandarmii au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.000 de lei, pentru încălcarea Legii 55/2020 privind unele masuri de combatere a pandemiei de Covid-19.

Dintre sancțiunile sus-menționate, trei, în valoare de 2.000 de lei fiecare, au fost aplicate administratorului localului, respectiv celor doi organizatori ai evenimentului.
De asemenea, pe parcursul verificărilor, polițiștii Biroului Rutier Pitești, ce acționau în sprijinul celorlalte structuri, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, au depistat doi conducători auto aflați sub influența alcoolului, în ambele situații valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea legislației rutiere, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.”

Update, ora 16.07:

IPJ transmite: „În urmă cu puțin timp, un eveniment privat în desfășurare a fost întrerupt de polițiștii Secției 3 Politie Pitești, la un local de pe raza de competență.

La fața locului au fost direcționate echipaje de la celelalte secții, precum și din cadrul Biroului Rutier Pitești, în vederea legitimării. Totodată, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi argeșeni, au fost prezenți pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la locul intervenției. Polițiștii procedează la stabilirea identității fiecărui participant, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Știrea inițială, ora 15:15

Din primele informații, polițiștii de la Secția 3 au solicitat ajutorul jandarmilor și mascaților pentru a interveni în cazul unui eveniment privat. La restaurantul Monte Carlo, din cartierul piteștean Trivale ar avea loc acum o nuntă.

În contextul actual, evenimentele private cu număr mare de participanți sunt interzise. Din datele furnizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, Municipiul Pitești se apropie rapid de pragul de 4 cazuri la mia de locuitori.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3