930×122 CAPRA 5

graţiere

(VIDEO) ACUM: PROTEST ÎN PITEŞTI

Acum: protest în Piteşti. La ora 17 a început în Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteştiului un nou protest împotriva proiectelor guvernamentale care vizează grațierea și modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Protestatarii se manifestă zgomotos, cu fluiere şi vuvuzele. Unii au pancarte cu diverse sloganuri. Dintre scandările acestora menţionăm „DNA să vină să vă ia!” şi „În democraţie, hoţii stau la puşcărie!”. Manifestaţia are autorizaţie de la Primăria municipiului.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Proteste determinate de aceleași nemulțumiri se desfășoară la această oră și în alte oraşe din ţară, inclusiv în Bucureşti.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Amintim că un protest similar a avut loc duminica trecută tot în Piața „Vasile Milea” . Detalii, AICI. (Video și foto: Mihai Neacşu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3