New Profesional Consult 930 x 122

protest

Video – Acum! S-a ieșit din nou în stradă, la Pitești!

Acum! S-a ieșit din nou în stradă, la Pitești!

Sute de oameni protestează în Piața Vasile Milea din Pitești față de restricțiile impuse de autorități. „Ieșiți din casă dacă vă pasă!” și „Libertate!” sunt lozincile scandate de protestatari.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Oamenii se îndreaptă acum în marș către Primărie. Aceștia flutură în vânt steagul României și țin în mâini pancarte. „Fără biserici închise de Sărbătorile Pascale”, „Corupția omoară, nu virusul! Vrem drepturi, nu amenzi! Nu suntem șoareci de laborator să experimentați pe noi!”, „Jos cu mascarada!” sunt doar trei dintre mesajele inscripționate pe bannere.

La protest sunt prezenți oameni de toate vârstele.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Manifestația are loc sub supravegherea forțelor de ordine.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Marius Varzescu spune:

    A iesit pleava sa protesteze..treningarii dependeti de facebook si iesiri nocturne sunt marea majoritate. Masti poarta doar cei ce doresc observ. Prea permisiva societatea si legiuitorii parerea mea.

  • Constantin spune:

    Săraci cu duhul,i-a spălat HAUR pe creier!!!

  • Alex spune:

    Sunteti departe de realitatea in care traim. Mai bine va stergeati la gura decat sa comentati

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3