Donaris 930 x 122

asfaltare

ACUM: ȘOFERI, ATENȚIE DACĂ TRECEȚI PRIN ACEASTĂ ZONĂ!

Acum: Șoferi, atenție dacă treceți prin această zonă!

Citiți și: Pitești: Audi „uitat” pe domeniul public, „săltat” de Poliția Locală

Pe strada Gheorghe Şincai din Piteşti (intersecție cu strada Sfânta Vineri) continuă și astăzi lucrările de asfaltare. Din cauza lucrărilor, traficul rutier în zonă se desfășoară cu o oarecare dificultate la această oră.

Pentru a evita aglomerația în trafic, conducătorii auto pot folosi ca alternative următoarele trasee:

Citiți și: Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

-spre sensul giratoriu din strada Târgul din Vale: strada Gheorghe Șincai – strada Târgul din Vale (traseu normal, fără deviere).

-spre Podul Viilor: sensul giratoriu Târgul din Vale – strada Gheorghe Șincai, intersecția cu strada Râurilor (deviere pe sub podul de cale ferată) – strada Costache Negri.

„Totodată, îi sfătuim pe proprietarii autoturismelor să evite parcarea acestora în zona străzii Costache Negri. Facem apel către participanții la trafic care tranzitează străzile mai sus menționate să dea dovadă de calm și să respecte semnalele polițiștilor locali rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere amplasate in zonă”, transmite Poliția Locală Pitești.

Pe de altă parte, vă informăm că, începând de azi dimineață și până mâine în jurul prânzului, pe DN 65 în comuna Albota se execută lucrări de reparaţii la kilometrul 109, pe sensul de mers Piteşti-Slatina. Zona este semnalizată corespunzător, iar circulaţia rutieră se desfășoară pe celălalt sens, alternativ pentru ambele direcţii, prin semafoarele electrice.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3