EcoMoto 930×122

asfaltare

ACUM: ȘOFERI, ATENȚIE DACĂ TRECEȚI PRIN ACEASTĂ ZONĂ!

Acum: Șoferi, atenție dacă treceți prin această zonă!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Pe strada Gheorghe Şincai din Piteşti (intersecție cu strada Sfânta Vineri) continuă și astăzi lucrările de asfaltare. Din cauza lucrărilor, traficul rutier în zonă se desfășoară cu o oarecare dificultate la această oră.

Pentru a evita aglomerația în trafic, conducătorii auto pot folosi ca alternative următoarele trasee:

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

-spre sensul giratoriu din strada Târgul din Vale: strada Gheorghe Șincai – strada Târgul din Vale (traseu normal, fără deviere).

-spre Podul Viilor: sensul giratoriu Târgul din Vale – strada Gheorghe Șincai, intersecția cu strada Râurilor (deviere pe sub podul de cale ferată) – strada Costache Negri.

„Totodată, îi sfătuim pe proprietarii autoturismelor să evite parcarea acestora în zona străzii Costache Negri. Facem apel către participanții la trafic care tranzitează străzile mai sus menționate să dea dovadă de calm și să respecte semnalele polițiștilor locali rutieri și semnificația indicatoarelor rutiere amplasate in zonă”, transmite Poliția Locală Pitești.

Pe de altă parte, vă informăm că, începând de azi dimineață și până mâine în jurul prânzului, pe DN 65 în comuna Albota se execută lucrări de reparaţii la kilometrul 109, pe sensul de mers Piteşti-Slatina. Zona este semnalizată corespunzător, iar circulaţia rutieră se desfășoară pe celălalt sens, alternativ pentru ambele direcţii, prin semafoarele electrice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3