Donaris 930 x 122

ansamblul dorul

Video – Ansamblul DORUL din nou pe prima treapta a podiumului

Sâmbătă seară s-a încheiat ediția a 25-a a Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia-Bulgaria, fiind anunțați și câștigătorii concursurilor ce s-au desfășurat în cadrul festivalului, pe trei secțiuni.

Citiți și: EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

În urma deliberării, juriul a acordat Premiul I la categoria ansambluri, Ansamblului Folcloric DORUL, care reușește astfel să-și adauge un nou premiu în palmares și să facă performanță chiar și în contextul actual.

Citiți și: (VIDEO) ANSAMBLUL FOLCLORIC „DORUL”, SPECTACOL ÎN COREEA DE SUD

La startul competiției s-au înscris 25 de grupuri care au trimis clipuri video cu momentele coregrafice, iar reprezentanții Guamului, Mexicului și României (prin ansamblul Dorul), au transmis spectacolele live.

Pe data de 17 iulie, conform regulamentului au fost validate prestațiile participanților și apoi jurizate. La startul competiției s-au înscris 25 de grupuri care au trimis clipuri video cu momentele coregrafice, iar reprezentanții Guamului, Mexicului și României (prin ansamblul Dorul), au transmis spectacolele live.

Pe data de 17 iulie, conform regulamentului, au fost validate prestațiile participanților și apoi jurizate. Momentul anunțării câștigătorilor a fost unul intens, iar pentru România a însemnat ca tricolorul să fluture pe prima treaptă a podiumului.

Drapelul țării noastre a fost purtat pe scenă de o pereche de dansatori bulgari, care au primit simbolic placheta cu locul I, urmând ca aceasta să ajungă curând la câștigători.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90