Donaris 930 x 122

ansamblul dorul

Video – Ansamblul DORUL, Marele Premiu la Cheonan World Dance Festival 2021

Ansamblul folcloric DORUL și-a reconfirmat valoarea în Coreea de Sud, câștigând Marele Premiu al Festivalului Mondial de Dans Cheonan 2021.

Citiți și: EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

 

Citiți și: (VIDEO) ANSAMBLUL FOLCLORIC „DORUL”, SPECTACOL ÎN COREEA DE SUD

Din cauza contextului pandemic și al restricțiilor internaționale, ediția din acest an s-a desfășurat în mediul virtual, grupurile participante evoluând în țările lor.

În competiție s-au înscris 50 de ansambluri din peste 30 de state din toată lumea, dar în finală au fost selectate doar 20. Acestea au reprezentat Federația Rusă, Indonezia, Malaezia, Thailanda, Nepal, Brazilia, Polonia, Bulgaria, China, Irlanda, Kazakhstan, Uruguay, Peru, India, Fiji, Paraguay, Columbia, Mexic, Republica Kabardino-Balkarian.

România a fost reprezentată de Ansamblul Folcloric DORUL, care a reconfirmat prima poziție a podiumului pe care a urcat în anul 2012.

Palmaresul ansamblului Dorul se îmbogățește cu Marele Premiu al Cheonan World Dance Festival 2021, fiind al doilea premiu internațional obținut în acest an.

Tot acum, Festivalul Internațional de Folclor Dorin Oancea, organizat de Ansamblul Dorul anul trecut, a fost distins cu premiul de “Cel mai bun festival FIDAF în anul 2020” – FIDAF Best Festival 2020, titlu care s-a acordat în cadrul Congresului Federației Internaționale a Organizatorilor de Festivaluri de Dans.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3