930 x122 grota rece

ansamblul dorul

Video – Ansamblul Folcloric Dorul, invitat de onoare la Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia

România a oferit prin Ansamblul Folcloric Dorul un moment emoționant vecinilor bulgari la a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia.

Citiți și: EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

În direct de la Pitești, dansatorii noștri au demonstrat, încă o dată, virtuozitatea și capacitatea de a aduce în scenă orice dans.

Citiți și: (VIDEO) ANSAMBLUL FOLCLORIC „DORUL”, SPECTACOL ÎN COREEA DE SUD

 

Secvențele de joc tradițional bulgăresc prezentate de ansamblul Dorul, în cadrul spectacolului, au fost o surpriză pentru organizatorii festivalului de la Vitosha, care au transmis mesaje de apreciere emoționante.

“How is possible you to be always so perfect!!!! HIGHEST APPRECIATIONS!!!” (Cum este posibil să fiți mereu perfecți!!!! Aprecieri!!!)  –  Emil Dimitrov, Secretar General FIDAF și organizator în cadrul FIF Vitosha

„THANK YOU FRIENDS You were amazing.  I didn’t go on stage with my dancers because I didn’t want to be seen crying.  Once again THANK YOU ” (Mulțumesc prieteni. Nu am urcat pe scenă pentru că nu am vrut să fiu văzut cu ochii în lacrimi. Încă o dată, MULȚUMESC)- Niky Nestorov,  Manager FIF Vitosha și Director Artistic Ansamblul Sofia 6

A 25-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia-Bulgaria, are loc într-un concept inovativ, cu 25 de ansambluri de pe 5 continente. Evenimentul este organizat în cadrul FIDAF, iar ansamblul Dorul participă în calitate de invitat de onoare.

Prezența României în cadrul acestui eveniment a fost salută și de ambasada țării noastre în Republica Bulgaria, într-o postare pe paginile social media.

Cu o tradiție de peste 60 de ani, Dorul continuă, neobosit, frumoasa misiune de a păstra moștenirea străbunilor și de a arăta lumii întregi bogăția culturii tradiționale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90