ansamblul dorul

Video – Ansamblul Folcloric Dorul, invitat de onoare la Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia

România a oferit prin Ansamblul Folcloric Dorul un moment emoționant vecinilor bulgari la a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia.

Citiți și: Video – Ansamblul DORUL din nou pe prima treapta a podiumului

În direct de la Pitești, dansatorii noștri au demonstrat, încă o dată, virtuozitatea și capacitatea de a aduce în scenă orice dans.

 

Secvențele de joc tradițional bulgăresc prezentate de ansamblul Dorul, în cadrul spectacolului, au fost o surpriză pentru organizatorii festivalului de la Vitosha, care au transmis mesaje de apreciere emoționante.

“How is possible you to be always so perfect!!!! HIGHEST APPRECIATIONS!!!” (Cum este posibil să fiți mereu perfecți!!!! Aprecieri!!!)  –  Emil Dimitrov, Secretar General FIDAF și organizator în cadrul FIF Vitosha

„THANK YOU FRIENDS You were amazing.  I didn’t go on stage with my dancers because I didn’t want to be seen crying.  Once again THANK YOU ” (Mulțumesc prieteni. Nu am urcat pe scenă pentru că nu am vrut să fiu văzut cu ochii în lacrimi. Încă o dată, MULȚUMESC)- Niky Nestorov,  Manager FIF Vitosha și Director Artistic Ansamblul Sofia 6

A 25-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia-Bulgaria, are loc într-un concept inovativ, cu 25 de ansambluri de pe 5 continente. Evenimentul este organizat în cadrul FIDAF, iar ansamblul Dorul participă în calitate de invitat de onoare.

Prezența României în cadrul acestui eveniment a fost salută și de ambasada țării noastre în Republica Bulgaria, într-o postare pe paginile social media.

Cu o tradiție de peste 60 de ani, Dorul continuă, neobosit, frumoasa misiune de a păstra moștenirea străbunilor și de a arăta lumii întregi bogăția culturii tradiționale.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441