EcoMoto 930×122

accident

Video – Argeş: Accident spectaculos în judeţ. A „ucis” stâlpul, dar el a scăpat

Accident spectaculos în judeţ. A „ucis” stâlpul, dar el a scăpat.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În jurul orei 10.30, pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier produs în Municipiul Câmpulung, pe strada Maior Gâldău. Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. S-a intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

VIDEO – LA LOCUL EVENIMENTULUI RUTIER

 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

 

La faţa locului, şoferul a fost găsit teafăr de către echipajele de salvare. Doar stâlpul a avut de „suferit”. ISU Argeş precizează: „Nu sunt victime, iar stâlpul era de telecomunicații. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.”

„Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor calificat șoferului, bărbat cu vârsta de 58 de ani, care s-a lovit în zona claviculei. Pacientul nu a avut nevoie de transport la spital”, au mai anunţat pompierii ISU.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90