SMART KIDS 930X122

accident

Video – Argeș: Mașină răsturnată. Un bărbat a fost preluat de SMURD

Update, ora 07.53, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

„Polițiștii rutieri au fost sesizați, în această dimineață, despre producerea unui eveniment rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DN 7, în localitatea Bascov.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, din Videle, județul Teleorman, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Rm.Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

În autoturism se aflau trei persoane: doi adulți și un minor.

În urma accidentului, un bărbat de 48 de ani, din Videle, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.„

Știrea inițială, ora 07.48

În această dimineață, un accident rutier s-a produs pe raza localității Bascov, sat Rotărești.

 

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj al SAJ și un echipaj SMURD.

 

Potrivit ISU Argeș, paramedicii SMURD au asistat șoferul, persoană de sex masculin, în vârstă ce circa 23 de ani, care a suferit un atac cu atac de panică, nu a fost necesar transportul la spital.

De asemenea, echipajul SAJ a preluat și a transportat la spital o persoană de sex masculin.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA