Donaris 930 x 122

accident

Video – Argeș: S-a răsturnat cu mașina în șanț. Drum acoperit cu polei

O mașină s-a răsturnat în șanț pe Dn65 B, în această dimineață.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Din fericire, în urma impactului nicio persoană nu a fost rănită.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

La fața locului au intervenit polițiștii, dar și pompierii.

Ulterior, s-a lucrat pentru scoaterea autoturismului din șanț.

 

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în această dimineață, drumul Dn65 B era acoperit de polei, iar utilajele acționau cu material antiderapant.

Autoritățile le recomandă șoferilor să circule cu viteză foarte redusă, să evite manevrele periculoase și să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Un plătitor de taxe spune:

    Fals,în jurul ore 7,50 am plecat catre Dragasani si pana la limita cu jud Olt nici urma de sărarita sau un alt mijloc de transport care să împrăștie material antiderapant. Pana in comuna Poiana Lacului drumul era acoperit cu ulei. Cei de la drumuri pot face dovada ca au împrăștiat material.antiderapant ?Unde este politia rutieră?Cu se suma de bani au fost amendați cei care nu_ti fac treaba ? Pentru cei de la drumuri le spun eu ca nu au fost pe drum,,,,,,le amintesc ca pe acest drum sunt camere video!!!!!Au curajul sa vizionat inregistrarile?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90