930×122 CAPRA 5

acțiune poliție rutieră

    Video – Atenție, șoferi! Acțiune în forță a polițiștilor rutieri pe Frații Golești

    Update ora 19.36, Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa transmite:

    Citiți și: Pitești: Poliția este în stradă și „vânează” șoferii certați cu legea!

    Polițiștii rutieri argeșeni desfășoară astăzi o activitate cu efective mărite, în sprijinul acestora venind și polițiști rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliție Vâlcea și Dâmbovița. Prin această acțiune ne dorim să fim în atenția tuturor participanților la trafic pentru a le aminti să conducă preventiv și să respecte toate regulile de circulație.

    Foarte importante sunt în acest sens respectarea limitelor legale de viteză și totodată pentru pietoni recomandarea de a traversa întotdeauna prin locurile permise și totodată de a se asigura înainte de traversare că intenția lor a fost observată de șoferi și că aceștia pot opri în condiții de siguranță.

     

    Știrea inițială ora 18.25

    Polițiștii argeșeni, împreună cu polițiștii din județele Dâmbovița și Vâlcea desfășoară, acum, pe raza municipiului Pitești o amplă acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.

    În acest moment, aceștia se află pe Bulevardul Frații Golești.

     

    Modul de acțiune este predominant preventiv, însă polițiștii rutieri acționează și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

     

    De la începutul acțiunii, mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta.

     

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    5 comentarii

    • Garcea spune:

      Apa de ploaie… Trebuie sa fie prezenti zilnic pe strazi, nu sa dormiteze la umbra. Si sa mai intre prin cartiere si prin comunele din judet.
      Poate vad si vitezomanii de pe str. Mircea Eliade si Paltinului (zona scolii 15-izvor), care fac ‘”concurs” noaptea. Si atv-vistii beti, cu tobe sparte, dupa ora 22!

    • CALIN CATALIN spune:

      Felicitari. Aseara a fost liniste in zona.

      Mai des si in permanenta pe Fratii Golesti

      @ !!!! la motociclisti

    • politist de gradinita spune:

      Gresit, aseara nu a fost liniste. Imbecilul ala cu masina modificata iar a iesit sa dea rafale de rateuri. Sper sa gasesca un pasionat ca el care sa-i dea maica-sii rateuri sub geam, aia ca nu a fost in stare sa-l educe.
      Sau macar in fata Politiei, poate-i trezeste din somn.

    • CALIN CATALIN spune:

      De ce nu facem o petitie pentru montare limitatoare de viteza, cum s- a procedat in alte orase?

      @ sa nu mai zic de retragerea seara a motociclistilor- atunci zgomot

    • Victor spune:

      Daca ar face razii si seara dupa ora 22.00 prin Prundu si sa ii descurajeze pe cei cu masini modificate si pe motociclistii teribilisti ar fi ceva.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90