930 pe 122 COSTACHE

furt

Video – Au dat mare spargere în Pitești! Doi tineri au ajuns în arest!

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 22 și 24 de ani, ambii din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Caz ireal! Polițist de meserie, hoț în timpul liber!

Potrivit aceleiași surse, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 03 spre 04 iunie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de unde ar fi sustras accesorii pentru telefoane mobile și un laptop, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 de lei.

 

Citiți și: Inconștiența unui puști de 14 ani! A furat mașina tatălui și s-a răsturnat cu ea!

În ziua de 27 iunie a.c., pentru administrarea de probatoriu, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al unui specialist criminalist, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Pitești.

În urma activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul a fost recuperat integral.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Foto descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90