930×122 CAPRA 5

crima in arges

Video – Autorul crimei de la Vedea a fost identificat

UPDATE, 27 IULIE, ORA 08.02: Vecinii spun că bărbatul de 70 de ani a mai fost bătut și în trecut de nepotul său, în vârstă de aproximativ 21 de ani și de o bunică a acestuia. Nepotul fiind bănuit de vecini că ar fi comis crima de seara trecută.

Citiți și: ,,Nicu nebunu’, l-a omorât pe nea Ion!” L-a înjunghiat de 7 ori! Detalii șocante!

Mărul discordiei ar fi fost o bucată de pământ și faptul că victima, la rândul ei, l-ar fi omorât pe bunicul băiatului, spun vecinii. 

De asemenea, aceștia au mai declarat faptul că, nepotul bărbatului ar fi afirmat în repetate rânduri că se va răzbuna și că îl va omorî.

Citiți și: Video: Crimă în Argeş. Şi-a ucis soţia în vila de lux în care locuiau

IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„Vizat de cercetări este o persoană, cel în cauză este un tânăr de 21 de ani din București, care la acest moment se află în custodia polițiștilor, fiind identificat de către polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Acesta urmează să fie adus pentru cercetări la Pitești, unde va fi audiat cu privire la cele întâmplate.”

UPDATE, ORA 22.23, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

În seara zilei de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Vedea, un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinței sale.

Având în vedere că bărbatul prezenta urme de violență, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 

La acest moment, procurorul de caz, împreună cu polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

În urma investigațiilor, a fost identificată o persoană bănuită, care se află în custodia polițiștilor, urmând ca după administrarea probatoriului, procurorul de caz să dispună măsurile legale care se impun.

Știrea inițială, ora 22.20

O crimă a fost comisă în această seară în comuna argeșeană Vedea.

Potrivit primelor informații, un bărbat, în jur de aproximativ 70 de ani, a fost găsit cu multiple lovituri la cap, într-o baltă de sânge.

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat decesul. Rănile suferite de bărbat erau incompatibile cu viața.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90