primaria pitesti

Video – Azi, Primăria Pitești a dezbătut proiectul noului PUG

O întâlnire de lucru în cadrul elaborării proiectului de actualizare al Planului Urbanistic General al municipiului Pitești a avut loc astăzi, 23 martie 2021, în Sala Mare a Filarmonicii Pitești, anunță municipalitatea. 

Citiți și: Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

La dezbatere au participat urbaniștii reprezentanți ai societății care elaborează noul PUG, alături de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Pitești, ai Consiliului Local Pitești, ai Ordinului Arhitecților filiala Argeș, ai Uniunii Arhitecților din România filiala Argeș -Vâlcea, alături de reprezentanți ai medului de afaceri local și ai societății civile.

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată!

În urma analizei propunerilor primite, prin mail, din partea piteștenilor care au participat astfel la dezbaterea anunțată, elaboratorii PUG-ului reactualizat au prezentat varianta actuală a proiectului, ulterior răspunzând întrebărilor și sugestiilor venite din partea celor prezenți. Au luat cuvântul reprezentanții mediului de afaceri, ai Consiliului Local, au fost ridicate probleme punctuale din partea unor reprezentanți ai societății civile și s-au făcut numeroase observații asupra acelor zone sau situații problematice din punct de vedere al dezvoltării urbanistice viitoare.

Primarul Cristian Gentea a solicitat urbaniștilor responsabili cu acest proiect revenirea asupra variantei prezentate, luând în considerare toate observațiile prezentate în timpul dezbaterii, precum și pe cele care vor fi înaintate în perioada următoare, prin e-mail. O viitoare întâlnire va fi organizată după un interval de aproximativ două săptămâni, astfel încât să fie adoptată acea variantă care poate fi realizată cu acceptul specialiștilor în domeniu, dar și al comunității piteștene, beneficiara finală a noului PUG.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441