EcoMoto 930×122

chiosc grivitei

Video – Baraca Fast Food de lângă Trivale Shopping Piteşti urmează să dispară

Baraca Fast Food din Centru de pe strada Griviței, urmează să dispară.

Citiți și: Este închis la vestitul fast-food de pe strada Griviţei

În ședința Consiliului Local de ieri, 10 februarie, printre punctele de pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre „pentru aprobarea Regulamentului privind condițiile de amplasare a construcțiilor cu caracter provizoriu pentru desfășurarea activităților de comerț stradal în municipiul Pitești”.

CHIOȘCURILE AMPLASATE PE DOMENIUL PUBLIC SAU PRIVAT AL MUNICIPIULUI PITEȘTI TREBUIE SĂ ȚINĂ CONT DE UN REGULAMENT STRICT

Baraca cu Fast Food de lângă Trivale Mall urmează să dispară

Astfel, chioșcurile amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului se vor putea amplasa doar în urma obținerii unei autorizații de construire, eliberată în condițiile legii, pentru construcții provizorii, durata de existență a chioșcului fiind limitată de durata de desfășurare a contractului de închiriere pentru suprafața de teren afectată.

De asemenea, toate aceste chioșcuri trebuie să respecte un anumit tipar, o anumită dimensiune în funcție de activități.

Primarul Gentea a declarat că a discutat cu mai mulți arhitecți și există deja propuneri pentru cum să arate fiecare chioșc amplasat pe domeniul public al municipiului, pentru fiecare tip de activitate în parte.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, dar și apreciat de consilierii locali.

Video cu toată discuția si cu hotărârea luată de primar si consilierii locali:

 

Sorin Apostoliceanu, consilier local din partea PNL, a luat cuvântul și a felicitat acest proiect inițiat de primarul Cristian Gentea, care va aduce o imagine mai bună, din punct de vedere arhitectural, orașului.

Totodată, acesta a adus în atenție și problema chioșcului cu mâncare fast food  din centrul Piteștiului, de pe strada Griviței, amplasat exact pe aleea pietonală.

Apostoliceanu: ”Acolo unde miroase îngrozitor a mâncare, unde stă lumea la coadă pe strada principală. Sper din tot sufletul să dispară”

Apostoliceanu a declarat răspicat că și acest chioșc care funcționează de ani de zile trebuie să dispară:

Și eu vreau să vă felicit pentru acest proiect. Și sper ca prin acest proiect va dispărea acel container între mall-ul Trivale și Fortuna. Acolo unde miroase îngrozitor a mâncare, unde stă lumea la coadă pe strada principală. Sper din tot sufletul să dispară, pentru că în centrul unui oraș, unui municipiu, nu poate să existe așa ceva!

Întreg proiectul de hotărâre, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

12 comentarii

  • Ionut spune:

    Oare se aplica si zonei Bazar? Voi ati mai facut ceva reportaje despre zona aia dar nimic nu s a intamplat, nu intereseaza pe nimeni?

  • shsh spune:

    ce bine se intelege hotul din pnl cu cel din psd -)

  • Elena spune:

    Tarabale cu huse pentru telefoan și telecomenzi când dispar?

  • Cristian spune:

    Și uite așa trebuie să dispară micul comerciant român, desigur, ca să facă loc marelui Comerciant din vest: american, francez, italian, etc., etc….și toate astea cu ajutorul șmecherilor de la noi.

  • Leonard spune:

    Cumpăr in mod frecvent de peste 15 ani de la acest fast food și niciodată nu am avut probleme digestive sau de altă natură. Cred că această decizie este una destul de neinspirata menită să descurajeze total micii antreprenori stradali. Văd că se merge mult pe o” imagine” a centrului orașului nostru dar stau și mă întreb …acest fast food chiar era o problemă reală? Magazinele de second hand din centru? Florăriile , gogoseriile și alte tarabe de pe lângă gangul din piata Vasile Milea nu le mai vede nimeni? Că și ele fac mizerie și miroase urat…Faptul că in buricul orașului , langa Consiliul județean, în Piața Vasile Milea , este un cazinou, care prejudiciază imaginea orașului, nu o mai vede nimeni? Pe valutarii care te întâmpină de cum parchezi mașina la Casa armatei , ei nu prejudiciază imaginea orașului? Și toate acareturile care mai sunt prin centru… Faptul că ați luat o decizie ” punctuala ” și ” țintită” sunt convins că patronul acelui fast food nu a discutat între patru ochi cu cine trebuie… dar iubiți piteșteni : este ditamai KFC la parterul hotelului Argesul , mergeți și cumpărați de la ei, lăsați concetățenii noștri să plece acasă și să mâncăm și mâncare mai occidentală ca așa am făcut mereu… Când treci pe langa fast foodul acesta mic , miroase urat , iar când treci pe langa KFC , care este la 20 m , miroase frumos… Bravo domnule Primar ! Bravo domnule Apostoliceanu! Sunteți compatrioți adevărați ! Prin aceasta decizie ați făcut un mare serviciu celor care v au ales! Pofta buna la tot ce ” mâncați” domniile voastre!

  • Sorin spune:

    Oare cand va fi un proiect si cum sa arate gropile din Pitesti sau cum spun domnii de la primărie municipiu care arată a comuna,poliția locală doarme noaptea si ziua pe la stadion,oare mult iubitul conducător nu vede starea drumurilor au fost câteva zile bune când nu au mers următoarele in centru,oare tot Municipiu era si atunci?OARE MULT IUBITUL CONDUCATOR MERGE PRIN MUNICIPIU SA VADA CUM DORM LOCALII DANSULUI SAU NU IL INTERESEAZA CA SUNT PLATITI DIN BANII PROSTIMII,TOMBEROANE PLINE,ON ZONA TANCODROM SE LUCREAZA DAR NU E UN SEMN DE SANTIER,OARE ACEL CHIOSC ESTE MAREA CATASTROFA MUNICIPALA?

  • Popa Andrei spune:

    Cred că Apostoliceanu este la cură. Hămesit simte din birou „un miros îngrozitor de mâncare” care nu îl lasă să gândească la noi moduri de a îmbunătăți calitatea vieții din urbe.
    Inițiativa privată trebuie limitată la localuri de jocuri de noroc, magazine cu produse chinezești și chioșcuri cu suveniruri FC Argeș, poate așa atragem și turiștii.

  • Rusu Geo spune:

    Interese fratilor , vor sa distruga tot , numai hoti sa va fie rusine consilier de doi lei

  • Dab spune:

    Oare cum miroase in zonele de street-food de la Roma, Paris, Londra? A germeni de grau sau lucerna? Sau poate doreste si dom’ primar o zona centrala cu mese si scaune, unde se poate servi decent chiar si un kebap , asa cum vedem in Sibiu, Oradea etc! Cu diferenta ca in Pitesti s-ar kk porumbeii pe masa…

  • Lex spune:

    Toate ca toate , dar Dl Apostoliceanu, aurolacii care ne-au invadat ( de la Fortuna pana la Casa Sindicatelor ) ei nu ar trebui sa dispară…sau poate ca au viza de flotant și nu știam noi… Încă mai avem mult pana departe.. din păcate!

  • Popescu Anca spune:

    Păcat! Acel fast food este acolo de ani de zile, eram eleva când am cumpărat prima oara de acolo. Cu ce deranjează? Chiar nu înțeleg aceasta aversiune?

  • Gigi Dragnea spune:

    Domnule Apostoliceanu, oare va-ți pus întrebarea de ce stau accei oameni la coadă la aceea „baracă urât mirositoare” după spusele dv?. Nu,nu v-ați pus, pentru că nu aveți rațiune, dacă a-ți avea v-ați da seama că accei oameni stau la coadă la ceva care este bine mirositor și sănătos.
    Ceva urât mirositor respinge oamenii nu îi atrage, aici este vorba doar de interesele voastre politice și financiare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90