New Profesional Consult 930 x 122

Pitești Half Marathon

Video – Bărbat, participant la semi-maratonul organizat în Pitești, preluat de SMURD

Astăzi a avut loc evenimentul Pitești Half Marathon. Din nefericire, cursa nu s-a terminat tocmai bine pentru un alergător care a participat la competiția sportivă (Cros). Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a fost preluat de ambulanța SMURD cu dispnee de efort (insuficiență respiratorie).

Citiți și: Piteşti Half Marathon 2023. Au fost anunțate ultimele detalii pentru cel mai mare maraton din Muntenia

Evenimentul a fost organizat de Pitești Triathlon Team, împreună cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, având suportul Primăriei Pitești.

La eveniment au participat 150 de alergători.

 

Scopul organizării evenimentului a fost promovarea mișcării în aer liber ca stil de viață.

 

Traseul Pitești Half Marathon a avut 3 curse: Semi-maraton (21 km- 4 ture), Cros (10 km- 2 ture) și Cursa populară (5 km – 1 tură). Zona de Start/Finish a fost în Piața Primăriei, iar traseul a fost următorul: s-a parcurs Strada Victoriei, s-a trecut prin Piața Vasile Milea, continuând pe Bulevardul I.C. Brătianu și pe Calea București, unde alergătorii s-au întors și au parcurs traseul în sens invers pentru încheierea turei.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90