NOR CURIER 930X122

bicicletă furată

Video – Bicicletă furată în Frankfurt, localizată prin GPS într-o comună din Argeș

În cursul zilei de astăzi, 13 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au reușit să recupereze o bicicletă, reclamată a fi sustrasă din Germania, în cursul lunii iunie, pe baza coordonatelor transmise de senzorul GPS.

Citiți și: Înconjurul Europei. A furat din Germania și a fost prins în Argeș

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, în cursul zilei de 09 iulie a.c., de către un cetățean român, despre faptul că, bicicleta electrică, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, pe care o cumpărase de la prietenul său din Germania, i-a fost sustrasă acestuia din urmă, în cursul lunii iunie, din Frankfurt.

Întrucât bicicleta are un senzor GPS, îi arată proprietarului, pe telefon, poziţia exactă.

Inițial, a fost localizată într-o curte din Frankfurt, însă poliţia din Germania nu a reuşit să intre pe proprietatea respectivă, iar bicicleta a ajuns, după un traseu de aproape 2000 de kilometri, în România.

Timp de mai multe zile, aceasta a transmis semnale GPS, din localitatea Berevoești, județul Argeș”, transmite IPJ Argeș.

 

În baza acestor informații, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Schitu Golești au reușit să identifice locația și persoana care locuia la acea adresă.

Persoana în cauză a relatat că a cumpărat bicicleta de la o persoană necunoscută din Germania.

Totuși, în urma discuțiilor purtate cu aceasta, polițiștii au convins-o să o predea, urmând ca, după clarificarea situației, să fie restituită proprietarului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90