EcoMoto 930×122

autoturism

Video – Biciclist beat acroșat de o mașină condusă de o femeie!

O șoferiță a fost nevoită să evite un biciclist băut și a intrat cu mașina într-un șanț.

Citiți și: Primăvara a venit, pregătește-ți mașina: Ghid complet pentru îngrijirea vehiculului

În această după-amiază, polițiștii argeșeni, au fost sesizați  cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Bradu, pe DJ 659, soldat cu o victimă.

O femeie de 52 de ani, din Costești, care conducea un autoturism, o dubă, pe DJ 659, în încercarea de a evita un biciclist care a traversat fără să se asigure, a virat spre stânga și a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând cu autoturismul în șanț.

Citiți și: Acum! Accident cu două mașini și un TIR pe A1

 

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a suferit un traumatism la coloana lombară. Aceasta a fost ulterior transportată la spital pentru investigați medicale amănunțite.

În ceea ce îl privește pe biciclist, acesta se afla sub influența alcoolului și nu purta, de asemenea, nici echipament de protecție. Bărbatul a scăpat ca prin urechile acului, nefiind rănit.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3