EcoMoto 930×122

cadavre de animale

Video – Cadavrele a zeci de animale, aruncate pe albia unui râu din Argeș

Albia râului Cotmeana, care traversează comuna argeşeană Poiana Lacului este împânzită de cadavre de animale. Imaginile sumbre, desprinse parcă dintr-un film apocaliptic sau de groază, au fost făcute publice de consilierul local Cristian Nicula, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Peisajul de pe albia râului este unul dezolant și greu de privit. Cursul râului, care este aproape secat, a fost transformat într-o groapă de gunoi.

 

Citiți și: Accident în Argeș. Bărbat rănit și dus la spital

Aici au fost depozitate grămezi de oase și totodată gunoaie. Cursul râului a devenit mai degrabă un drum al oaselor.

Ce părere aveți, Africa? Să spună cineva dacă crede că aici este Africa. Nu, este Poiana Lacului, 2021. Albia unui râu, repet, albia unui râu. Vedeți, ăsta este viitorul nostru. Asta e imaginea, domn primar, domul viceprimar.” este mesajul transmis de consilierul local Cristian Nicula în clipul video realizat de la fața locului.

Nicula a precizat pentru Libertarea.ro că că a aflat despre acest loc de la un grup de acţiune civică din judeţul Argeş.

Comuna Poiana Lacului se află la doar 17 km de orașul Pitești și este administrată de primarul Ion Dumitrache și viceprimarul Valerică Spirea.

Tot pentru Libertatea.ro, primarul a declarat că nu avea cunoștință de acest loc pentru că nu l-a anunțat nimeni, nici măcar consilierul Nicula. De asemenea, pentru aceiași sursă, acesta a mai precizat că pentru râuri există un singur angajat de la Apele Române care le verifică.

Sursă foto/video: Facebook Cristian Marius Nicula

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3