Donaris 930 x 122

perturbarea liniștii și ordinii publice

Video – Dans, băutură, muzică și Poliția Locală, în Centru

Mini-petrecere în Piața Vasile Milea din Pitești. Un bărbat și o femeie au început să danseze în centrul municipiului, pe ritmuri ce răsunau puternic dintr-o boxă portabilă.

Atmosfera era animată și de câteva sticle cu băuturi alcoolice. Volumul dat la maximum, îi făcea pe trecători, vrând-nevrând, să fie martori la petrecerea din Piață.

 

Protagoniștii din imagini sunt doi oameni ai străzii.

Imaginile au fost surprinse în această după-amiază, de către un cititor, și ulterior trimise pe numărul de whatsapp al redacției – 0745 584 441 .

„Voia bună” nu a durat mult. La scurt timp, au apărut și câțiva polițiști locali, care patrulau prin zonă.

 

Oamenii legii le-au legitimat pe cele două persoane, care deranjau liniștea și ordinea publică, și le-au dat un avertisment. Astfel, petrecerea din stradă s-a încheiat brusc.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90