930 x122 grota rece

interzis biciclete

    Video – De astăzi, bicicletele și trotinetele electrice, interzise în Centru

    Începând de astăzi, bicicletele și trotinetele electrice sunt interzise în zona centrală pietonală a municipiului Pitești.

    Citiți și: Video – Pitești/Bicicliștii amendați pe Strada Mare pietonală!

    Motivul este legat strict de siguranța pietonilor din zonă.

     

    Acest proiect de hotărâre a fost intens dezbătut în ședințele de Consiliu Local, până a ajuns să fie aprobat și implementat.

    La Primăria Pitești au fost înregistrate multe sesizări de la cetățeni care afirmă că persoanele care se plimbă pe centru cu bicicletele sau cu trotinetele electrice pun în pericol siguranța pietonilor.

    Proiectul de hotărâre privind restricționarea bicicletelor și trotinetelor electrice în centrul Piteștiului intră în vigoare de astăzi.

    Interdicția vizează Strada Victoriei, pe tronsonul cuprins între Teatru „Alexandru Davila” și Prefectură, inclusiv în Piața Primăriei și Piața „Vasile Milea”, acolo unde s-au montat și semne de restricționare și avertizare.

    Sancțiunea contravențională este de la 500 la 1000 de lei. Numai astăzi, polițiștii locali au aplicat un număr de 14 contravenții în zona mai sus amintită.

     

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90