930 x122 grota rece

politia arges

Video – Demonstrație de zile mari a mascaților, criminaliștilor și câinilor polițiști

La ceas aniversar, polițiștii argeșeni și-au deschis porțile și au primit vizita a zeci de copii entuziasmați să cunoască oamenii în uniformă, tehnica și mijloacele de intervenție, dar și să asiste la exercițiile pregătite cu această ocazie.

Citiți și: Imaginile video ale zilei! Oamenii au fost uimiți de ce au văzut

„Semnificația zilei de 25 martie, pe lângă însemnătatea sărbătorii creștine a ,,Bunei Vestiri”, se împletește cu semnificația specială a atestării documentare a înființării Agiei, prin înmânarea steagului de către domnitorul Dimitrie Ghica, în ziua de 25 martie 1822.

Citiți și: Poliția Argeș primește întăriri! Mesajul făcut public ACUM!

Poliţiştii argeșeni sărbătoresc 200 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române.

Astfel, astăzi, 24 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, a fost organizată ZIUA PORŢILOR DESCHISE, activitate la care au participat elevi de la mai multe școli din județ, însoțiți de cadrele didactice, dar și copii, alături de părinți sau bunici.

Micii oaspeți au fost încântați de tehnica din dotarea „mascaților”, dar și de autospecialele de poliție rutieră, motocicleta de poliție și instrumentele polițiștilor criminaliști.

RICO și TYSON, câinii polițiști, alături de polițiștii conductori din cadrul Grupei Canine, au oferit un spectacol memorabil, prezentând asistenței un moment cu demonstraţii de dresaj şi intervenţie.

 

În aplauzele celor mici, BIG, câinele din cadrul Grupei Pirotehnice, a detectat un colet suspect, cu încărcătură explozivă, într-o mașină dintr-o parcare.

 

Totodată, în programul activității de astăzi, a fost organizată și festivitatea de premiere a elevilor care au participat la un concurs pe teme juridice, în cadrul unui proiect regional.

Micii oaspeți și-au pus amprenta pe amintirea zilei de azi, ajutați fiind de polițiștii criminaliști.

Pe lângă cunoștințele acumulate, cei care ne-au trecut pragul au plecat și cu mici suveniruri, constând în pliante cu sfaturi preventive și diplome de participare.”, transmite IPJ Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3