930 x122 grota rece

accident

Video – Doi copii și un adult, răniți într-un accident, la Poiana Lacului

Video – Doi copii și un adult, răniți într-un accident, la Poiana Lacului

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

UPDATE, ORA 21:37, IPJ Argeș TRANSMITE: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 30 de ani, din comuna Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 67B, din direcția Poiana Lacului spre Pitești, în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, patru zâne pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de o femeie de 52 de ani, din Pitești.
Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului, precum și a celor doi pasageri din autoturism, respectiv un minor de 15 ani și o minoră de 16 ani.
Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

UPDATE, ORA 18.50: Victimele din accident au fost preluate și transportate la spital. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

POLIȚIA INFORMEAZĂ – UPDATE, ORA 18.33: DN 67B, Poiana Lacului, accident cu 2 autoturisme, din primele date 3 persoane rănite. 

ISU TRANSMITE : Accident rutier în comuna Poiana Lacului, posibil 3 victime neîncarcerate. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. La intervenție sunt alocate și două echipaje SMURD, plus un echipaj SAJ

ORA 18.19 : Accident grav la Poiana Lacului!

 

În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav s-a produs la Poiana Lacului. Accidentul a avut loc pe strada principală, zona Morii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3