930×122 CAPRA 5

accident

VIDEO – EL A OMORÂT UN OM CU MAȘINA, BEAT FIIND! ACUM ESTE REȚINUT

UPDATE: „După administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni l-au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pe bărbatul de 43 de ani, din Mioveni. Acesta se afla la volanul mașinii ce a accidentat mortal un pieton în ziua de 30 ianuarie 2021 pe raza localității Teiu.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Reamintim că în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

 

UPDATE: 30.01.2021

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DC 100 de pe raza localității Teiu, circulând din direcția Teiu spre Mozacu, a acroșat și accidentat mortal, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, un pieton.

Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul pietonului, bărbat de 82 de ani, având domiciliul în București.

 

 

Șoferul era sub influența alcoolului

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și ucidere din culpă, conform art. 336 și 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeș.

Accident!

Accident rutier în comuna argeșeană Teiu. Un autoturism a izbit  un pieton. „Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni sunt la fața locului pentru cercetări”, precizează IPJ Argeș.

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3