NOR CURIER 930X122

furt

Video – Gașcă de tineri, prinsă la furat în magazine!

Patru tineri din Argeș, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani,  au ajuns pe mâna poliției după ce au furat din mai multe magazine.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

În ziua de 02 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, și au reținut un tânăr de 21 de ani, din Merișani, transmite IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în cursul zilei de 31 ianuarie a.c., tânărul, împreună cu trei tinere de 19, 23, respectiv 19 ani, din Merișani, ar fi sustras produse alimentare și nealimentare din trei magazine din Leordeni și Topoloveni, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

În urma activităților ulterioare, polițiștii i-au identificat pe cei patru, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 02 februarie a.c., tânărul de 21 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, toți patru să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3