930×122 CAPRA 5

accident bascov

    Video – Grav accident azi noapte! Trei tineri au ajuns la spital

    Video – Grav accident azi noapte! Trei tineri au ajuns la spital

    Citiți și: Grav accident rutier la intrare în Pitești! Mașini praf!

    Update, ora 08.29, ISU Argeș transmite: „Accident rutier grav în jurul orei 01.40 în comuna Bascov, Sat Păișești. Evenimentul s-a produs între trei autoturisme, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu alte două parcate. 

    Accidentul s-a soldat cu 2 victime, șoferul si pasagerul cu vârsta de 19 ani, ambii au suferit răni la nivelul membrelor inferioare.

    Citiți și: S-a urcat cu duba pe parapet, în zona supranumită „spaima şoferilor”

    Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare din dotarea autospecialelor, pentru a îi extrage dintre fiarele torsionate ale mașinii. În urma îngrijirilor medicale, cei doi au fost transportați la spital pentru mai multe investigații medicale.”

     

    Update, ora 08.24, IPJ Argeș transmite:

    „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că în jurul orei 02:00, un tânăr de 19 ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind carosabilul și intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului față de sensul său de deplasare, care a fost proiectat în al doilea autoturism, parcat tot în afara carosabilului.

    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

    În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a celorlalți doi ocupanți ai autoturismului în cauză, ambii de 19 ani, din Bascov, respectiv Sârbii Măgura, județul Olt, toți fiind transportați la spital.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

    Știrea inițială, ora 8.25

    Un grav accident rutier s-a petrecut azi-noapte în Bascov.

    Conform informațiilor, un tânăr, în vârstă de aproximativ 19 ani, care conducea un autoturism marca BMW, a intrat în două mașini parcate și s-a oprit într-un gard. În mașina pe care o conducea se mai aflau încă două persoane.

    În urma impactului, 2 persoane au fost încarcerate, iar mașinile au fost făcute zob.

    Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

    Știre în curs de actualizare

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90