New Profesional Consult 930 x 122

incendii vegetație

Video – Incendii masive de vegetație în Argeș

Potrivit ISU Argeș, arderile necontrolate din județul nostru au afectat o suprafață de aproximativ 38.000 mp la finalul săptămânii trecute.

Citiți și: Alertă: Arde generalizat! Flăcări violente, răspândite cu repeziciune

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unor incendii care au cuprins circa 1.000 kg de deșeuri din plastic, 3.000 kg de fân și aproximativ 90 de pomi fructiferi.

Incendiile au fost în zona localităților Mozăceni, Călinești, Lunca Corbului, Rociu, Ștefănești, Rătești, Tigveni, Curtea de Argeș, Mioveni și Băbana.

Trei dintre incendii au cauza probabilă de izbucnire o țigară aprinsă care a ajuns în vegetația uscată.

Un alt incendiu de vegetație a izbucnit în această după-amiază pe A 1, tot din cauza unei țigări.

Pompierii atrag încă o dată atenția asupra faptului că, incendiile de vegetaţie uscată se pot propaga la locuinţe, anexe gospodăreşti, depozite de furaje, păduri etc., periclitând viața oamenilor și provocând pagube materiale semnificative.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3