930×122 CAPRA 5

accident

Video incredibil! Ce s-a întâmplat cu o femeie care a fost călcată de TIR!

VIDEO incredibil! A scăpat cu viață de sub roțile tirului!

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

O tânără din județul Buzău a fost la un pas să moară strivită sub roțile unui TIR, deși traversa strada regulamentar. A salvat-o instinctul de a se ghemui, în momentul în care a simțit că este trasă sub cabina autotrenului, notează cotidianul Adevărul.

Aglomerația din trafic a făcut ca mașina să înainteze lent, victima având șansa și timpul necesar să iasă de sub vehiculul de mare tonaj.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Incidentul, greu de privit, a avut loc în acest weekend (22-23 aprilie a.c.) în Râmnicu Sărat (Buzău), pe strada Alexandru Ioan Cuza, un tronson al drumului european E85 care traversează orașul.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia ajunge în dreptul unui TIR și brusc dispare sub cabina acestuia.

Șoferul mașinii frânează, apoi coboară să vadă ce se întâmplă. Se observă imediat cum victima se strecoară printre roțile mașinii și iese pe propriile picioare, fără să dea vreun semn de vătămare corporală prin gesturile sale.

 

Zdruncinată și șocată de ceea ce tocmai i se întâmplase, tânăra dă să se îndepărteze, apoi revine și se ceartă cu un șofer martor la incident, care a început să gesticuleze, în timp ce alt martor ocular vine spre ei și își face cruce.

Șoferul neatent, un sucevean în vârstă de 34 de ani, a fost sancționat contravențional și s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile.

Victima întâmplării terifiante este o profesoară de 29 de ani.

Detalii, AICI.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90