930×122 CUMPANA 5

vot

VIDEO: LIDERUL ȘI CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA ARGEȘ, LA VOT

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, însoțit de candidatul partidului la șefia CJ Argeș Dumitru Grecu, de candidatul la conducerea Primăriei Pitești Liviu Stancu, și de alți membri ai filialei județene, au votat în prima parte a zilei la Pitești pentru alegerea consiliului local, a consiliului judeţean, a primarului, precum şi a preşedintelui Consiliului Judeţean.

Citiți și: Tinerii își pot decide singuri viitorul

 

Citiți și: CÂŢI TINERI AU VOTAT ÎN ARGEŞ

„Astăzi am venit nu cu gândul să votez contra, ci pro Piteşti, pro Argeş, pentru România. Am votat pentru cel mai bun preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, un om care vine din mediul privat, un om respectat şi apreciat la nivel naţional. Am votat pentru cel mai capabil primar al municipiului Piteşti. Am votat pentru un partid nou, orientat spre modernism, pentru oameni noi, de calitate politică”, a declarat Bogdan Ivan la ieşirea de la urne.

 

 

Dumitru Grecu: „Am votat ca Argeşul să devină pe harta lumii o destinaţie turistică de excepţie. Am votat să venim cu oameni performanţi în administraţie, care să ştie să gestioneze fonduri europene şi să cheltuie banul public în favoarea oamenilor. Să facem în aşa manieră încât românii să se întoarcă acasă”, a declarat Dumitru Grecu, după ce a votat la Curtea de Argeş.

„Îndemn piteştenii să iasă la vot, să schimbăm lucrurile: să împrospătăm aerul, oraşul, viaţa noastră, să schimbăm ceea ce nu ne place în Piteşti. Sunt piteştean, am ieşit să votez împreună cu toţii piteştenii mei. Ieşiţi la vot, fraţilor”, este mesajul lui Liviu Stancu.

Votul s-a desfășurat cu respectarea regulilor specifice acestui scrutin organizat în pandemie.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3