NOR CURIER 930X122

accident

Video – Mașină făcută praf după ce un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat

Update, ora 14.56, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Hârtiești, care conducea un ansamblu rutier alcătuit din autocamion și remorcă, cu care transporta material lemnos, ce se deplasa pe DN 73D, din sensul de deplasare Mioveni spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în balans și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

O parte din încărcătura remorcii a ajuns pe partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, din Rucăr, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, cu diagnostic preliminar de contuzie cervicală.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.”

Știrea inițială, ora 14.23

Pompierii argeșeni au intervenit în jurul prânzului la un accident rutier produs pe DN73 D , Țițești, către Davidești.

Conform primelor informații, un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma impactului, o parte din încărcătura remorcii a ajuns pe șosea, unde s-a răsturnat peste un autoturism, condus de o femeie

La fața locului a intervenit Detașamentul Mioveni cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

O singură persoană a fost rănită, o femeie, în vârstă de 35 de ani. Aceasta a suferit multiple traumatisme și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La locul evenimentului s-au deplasat și polițiștii pentru a afla exact în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3