New Profesional Consult 930 x 122

miniștrii usr plus

Video – Miniștrii USR-PLUS au ieșit de la guvernare

Dan Barna împreună cu miniștrii USR-PLUS au demisionat în această seară din Guvern.

Și-au dat demisia ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, ministrul Transporturilor, ministrul Sănătății, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, ministrul  Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și vicepremierul.

 

„Nu se mai poate aşa şi nici nu se va mai putea aşa mai departe cu USR PLUS. Miniștrii USR PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu. Ne prezentăm demisiile. Mâine dimineață, la prima oră, premierul va avea demisiile noastre pe birou. Florin Cîţu a dinamitat conştient şi perfect responsabil această coaliţie”, a anunțat Dan Barna.

Acest lucru s-a întâmplat după ce validarea moțiunii de cenzură a fost blocată.

„Trebuie să folosim planul B, pentru că planul A era moţiunea de cenzură. Sunt două variante, fie PNL acceptă că USR PLUS este un partener serios pentru dezvoltare şi mergem mai departe cu un nou premier, fie PNL merge pe varianta USL, alături de PSD.

Este o decizie grea, pe care niciunul dintre noi nu am luat-o uşor, dar este un mesaj de care România avea nevoie. După 30 de ani trebuia să vină un moment în România în care un partid să spună: ”Aşa nu se mai poate””, a mai adăugat Dan Barna.

Sursă foto: Facebook Dan Barna

Sursă video: Facebook Dan Barna

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90