930 x122 grota rece

barbat violent

    Video – Mioveni: Un bărbat a încercat să lovească cu toporul mai mulți polițiști și luptători ai SAS

    Video – Mioveni: Un bărbat a încercat să lovească cu toporul mai mulți polițiști și luptători ai SAS

    Citiți și: Teroare din nou în Bascov după masacrul care a cutremurat România

    Un bărbat a încercat să lovească cu toporul mai mulți polițiști și luptători ai  Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS), chemați să intervină într-un conflict casnic în care era implicat bărbatul agresiv.

    În seara zilei de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 72 de ani, din Colibași-Mioveni, în urma unui conflict cu membri familiei, pe care i-ar fi amenințat, s-ar fi baricadat, în casă, cu un topor.

     

    Imediat, la fața locului au ajuns echipaje din cadrul Poliţiei Orașului Mioveni și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au luat măsuri de evacuare și protecție a persoanelor vătămate, iar, ulterior, au procedat la imobilizarea bărbatului, care s-a manifestat agresiv față de forțele de ordine, lovind cu toporul scutul de protecție.

    Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, în vederea efectuării de investigații de specialitate.

    În cauză, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru ultraj.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90