930 x122 grota rece

dezbatere buget local

Video – Noi propuneri la bugetul local: Două piețe din Pitești transformate în centre medicale

Noi propuneri la bugetul local: Două piețe din Pitești transformate în centre medicale .

Citiți și: Live! Se dezbate bugetul Piteștiului! Ce proiecte se vor realiza în oraș în 2023

Astăzi, a avut loc o nouă întâlnire pentru dezbaterea publică a bugetului Municipiului Pitești, pe anul 2021, în Sala Mare a Filarmonicii. Alături de executiv au fost invitați și consilierii locali, reprezentanții asociațiilor de proprietari, ai asociațiilor reprezentative pentru diverse categorii de cetățeni și ai mediului de afaceri.

Primarul, Cristian Gentea a prezentat proiectul de buget și propunerile de investiții publice pentru anul acesta. Consilierii locali au lăudat bugetul, iar unii dintre ei au venit și cu propuneri. Sorin Apostoliceanu, consilier local din partea PNL, a propus ca piețele din cartierele Prundu și Războieni să fie transformate în centre medicale. (Vezi video cu discuția începând cu minutul 21:42)


Tot am discutat în ședința cealaltă pentru acele centre de permanență cu medici de familie. Piața din Prundu și Războieni sunt părăsite, nu prea mai au folosință în momentul de față. Să facem niște studii de fezabilitate sau oportunitate ca să transformăm o parte din acele piețe în centre medicale, mai ales că sunt cele mai îndepărtate zone de Spitalul Județean.”

Ca răspuns, primarul Cristian Gentea a declarat că este de acord și că oricum avea intenția de a începe o dezbatere publică în legătură cu Piața Prundu. Aici, edilul vede construirea unei parcări subterane, cu spațiu verde deasupra, sau Sediul Apă Canal.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90