New Profesional Consult 930 x 122

incendiu auto

Video – O autoutilitară a luat foc în mers pe DN65. A ars ca o torță

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută, în jurul orei 23:00, la o autoutilitară pe DN65, în comuna Lunca Corbului, sat Mârghia.

Citiți și: Autoutilitară în flăcări!

 

La fața locului au intervenit pompierii de la Secția de Pompieri Costești cu o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Citiți și: Pitești. A luat foc lângă Jerry`s Pizza

Incendiul a fost unul violent, flăcările cuprinzând rapid partea din față a autoutilitarei. În momentul producerii incendiului, autoturismul se afla în mers însă din fericire, șoferul a reușit să oprească la timp și să se evacueze, înainte ca incendiul să ajungă în interior.

Pompierii au stins flăcările violente, iar paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului șoferul în vârstă de 32 de ani, care a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost motorina care s-a scurs pe suprafețele încinse de la compartimentul motor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3