NOR CURIER 930X122

recepție stradă

Video – O nouă stradă complet asfaltată la Pitești

În această dimineață a avut loc recepţia unei străzi modernizate în zona Tancodrom a municipiului Pitești.

Este vorba despre strada Dumitru Brătianu.

La fața locului au fost prezenți reprezentanți ai municipalității, în frunte cu primarul Cristian Gentea și viceprimarul Gelu Tofan.

Cu această ocazie edilul a stat de vorbă și cu locuitorii de pe stradă.

Aceștia au venit și cu alte solicitări după finalizarea lucrărilor. Se pare că o porțiune de lângă stradă a rămas neterminată, însă aceasta se află pe domeniu privat.

 

 

Întrebați ce părere au despre lucrările de modernizare efectuate la strada pe care locuiesc, oamenii din zonă se declară mulțumiți de rezultatul final.

CRISTIAN GENTEA DESPRE LUCRĂRILE REALIZATE PE STRADA DUMITRU BRĂTIANU

„Este prima stradă absolut nouă din acest mandat și sunt bucuros că a ieșit așa cum vedeți. Este într-adevăr o stradă așa cum îmi doresc eu să fie toate la sfârșitul mandatului meu. (…) Am semnat încă două contracte pentru strada Amurgului și strada Nicolae Brânzeu.”, a declarat Cristian Gentea.

Edilul a mai precizat faptul că, în prima comisie de circulație va analiza împreună cu poliția posibilitatea de a pune câteva limitatoare de viteză în zonă.

 

Lucrările au început în urmă cu 5 luni, iar executantul este SC COMESAD DRUMURI SRL.

Suprafaţa totală modernizată din zonă este de 561,53 m. Lucrările au constat în: amenajare canal deversor cu saltele și gabioane; canalizare pluvială; guri de scurgere cu depozit; sistem rutier pe zona carosabilă; sistem rutier pe trotuare; montarea bordurilor prefabricate; execuție zid de sprijin; marcaje și montaj indicatoare pentru siguranța circulației.

Valoare contractului a fost de 1.787.813,64 lei cu TVA inclus.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3