New Profesional Consult 930 x 122

strada aleea poarta eroilor

Video – Peste 200.000 € pentru reabilitarea unei alei din Trivale

Update, ora 12.29: Cu toate că Primăria Pitești, nu a publicat pe site-ul instituției detaliile cu privire la proiectul de reabilitare a străzii Aleea Poarta Eroilor, pe surse, ePitești.ro a făcut rost de detaliile proiectului.

Citiți și: Exclusiv. Conflict deschis pe Trivale! Vecinii amenință

Strada are o lungime de 450 de m.

Lucrări ce urmează a fi efectuate aici:

– partea carosabilă va fi încadrată cu borduri prefabricate; trotuarele  se vor realiza stânga-dreapta și se vor încadra cu borduri, spațiile verzi se vor reface în urma lucrărilor de reabilitare zonă carosabilă și pietonală, se va asigura scurgerea apelor, aducerea la cotele carosabilului proiectat a tuturor capacelor de căminelor de utilități existente.

Știrea inițială, ora 11.53

Astăzi, 21 decembrie, în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești se va vota aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții  „Reabilitare Strada Aleea Poarta Eroilor”, stradă situată în zona Parcului Trivale.

 

Conform proiectului de hotărâre, aflat la punctul 2 pe ordinea de zi, reabilitarea acestei alei costă 1.098.752,96, inclusiv T.V.A, adică aproximativ 219.750 euro ( la un curs de 1 euro = 5 lei).

În proiect nu sunt specificate însă nici lungimea străzii care urmează a fi reabilitată, nici ce lucrări se vor efectua de această sumă.

Finanțarea obiectivului se va face din sume alocate de la bugetul local.

Consultă proiectul de hotărâre, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • abc spune:

    Pai da, stie toata lumea ca pe strada aia stau niste „vip”- uri, d-aia se asfalteaza. Amaratii aia de pe alte strazi, care se plangeau recent ca nu li se asfalteaza si lor (desi sunt strazi ale orasului, de zeci de ani fara asfalt pe ele), nu sunt „vip”-uri, deci n-au prioritate, lor li se spune ca „stai sa vedem, ca nu stim ce statut juridic are strada, va mai cautam noi, la sfantu-asteapta!”

  • manumarga@yahoo.com spune:

    Foarte bine…Foarte frumos ca se reabiliteaza strazile…Cu siguranta ca aceasta strada va fi ceva deosebit,ceva de genul borduri poleite cu foite aurite… Deh..la pretul acesta…
    S-auzim numai de bine cu toate ca nu prea mai cred..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3