Donaris 930 x 122

accident

Video – Pieton lovit mortal de un autoturism, pe DN7

UPDATE, ORA 23.35, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, o femeie de 39 de ani, din Alba-Iulia, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi accidentat un bărbat de 46 de ani, din Drăganu, care se afla pe partea carosabilă. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, bărbatul a fost declarat decedat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Știre inițială, ora 22.50

În urmă cu puțin timp, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la un accident rutier petrecut pe DN7, la limita dintre Drăganu și Bascov.

Din primele informații, un autoturism a lovit un pieton.

 

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt prezenți la fața locului. În acest moment victima se află în stare de inconștiență și este resuscitată de echipajele medicale.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90