Donaris 930 x 122

accident

Video! Pitești. Accident lângă Slava. Un biciclist este rănit

Update: Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani, din Pitești, care se deplasa pe bicicletă pe str. Calea Câmpulung, având direcția de deplasare Mioveni spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Corbeni.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi, a rezultat că bărbatul care conducea autocamionul nu a consumat alcool, însă bărbatul de 68 de ani, care se deplasa cu bicicleta, se afla sub influența alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a refuzat transportul la o unitate medicală, însă a fost consultat de un echipaj medical la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar pe al conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”.

Știrea inițială: Video! Pitești. Accident lângă Slava. Un biciclist este rănit

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 19:30, în municipiul Pitești, în zona Slava.

Un biciclist ar fi fost lovit de un autoturism, conform primelor informații.

 

Bărbatul a fost rănit, la fața locului intervenind un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Sursele noastre spun că biciclistul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul autoturismului a fost și el testat și s-a stabilit că nu consumase alcool.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90