EcoMoto 930×122

interzis biciclete

Video – Pitești/Bicicliștii amendați pe Strada Mare pietonală!

Bicicliști, nu uitați că nu aveți voie să pedalați în zona centrală pietonală a municipiului Pitești!

Citiți și: Polițiștii locali, cu „ochii cât cepele” pe bicicliștii de pe Strada Mare!

De pe data de 27 iulie, când Hotărârea Consiliului Local privind interzicerea bicicletelor și trotinetelor electrice în zona centrală a intrat în vigoare, polițiștii locali au trecut de la avertismente, la amenzi.

În decursul a doar cinci zile, zeci de bicicliști care au ignorat restricția și au pedalat în continuare în Centru Piteștiului s-au ales cu amenzi usturătoare.

 

Și seara trecută, bicicliștii au fost surprinși pedalând printre pietonii aflați în Centru.

Amenzile pentru cei care nu se dau jos de pe biciclete și pedalează în zona centrală pietonală din centru orașului ajung până la 1.000 de lei.

Vă reamintim că polițiștii locali patrulează constant în zonele vizate de interdicție și anume, pe tronsonul cuprins între Teatrul „Alexandru Davila” și Prefectură, Piața Primăriei și Piața „Vasile Milea”.

EPITESTI.RO A LUAT LEGĂTURA CU PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI, BOGDAN ARISTĂNȚOIU (FOTO), PENTRU TRANSMITEREA UNUI PUNCT DE VEDERE OFICIAL:

„De la începutul interzicerii bicicletelor, a trotinetelor și al oricărui mijloc de transport, exceptând persoanele cu dizabilități care se deplasează cu ajutorul cărucioarelor speciale, polițiștii locali au aplicat zeci de sancțiuni contravenționale.

Îi asigurăm pe piteșteni că, zilnic, patrule ale Poliției Locale acționează în zona centrală și veghează la respectarea acestei restricții.

Reamintesc cetățenilor că sancțiunea este una destul de usturătoare, de la 500 la 1.000 de lei.”

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Dracu spune:

    Sanctiune cat amenda de viteza de scumpa, bataie de joc, va cam place sa radeti, indemn toti biciclisti sa intre in centru, pentru ca este inadmisibil sa nu avem piste , strazi amenajate, si sa avem o placere sa radem de altii si sa traim in prostie.

  • abc spune:

    …. acesta de primar nu stie nimic in afara de a interzice, nu ofera nimic niciodata. Un zero absolut, la fel cum a fost si ala dinaintea lui. Gentea-Ionica, un cuplu care nu are niciun rol in modernizarea Pitestiului. Un cuplu fatidic. Un nimic. Cata vreme votati PSD sau PNL, adica gasti care n-au adus nimic pentru oras, nu veti avansa niciodata. Si, de fapt, tinand cont de ce fel de politicieni exista in oras, cata vreme mergeti la vot, nu veti avansa deloc. Si va veti dovedi si idioti care nu au inteles nimic.

  • Vali spune:

    Azi am citit zi eu anunțul
    Tot azi am sa merg cu bicicleta pe aleea pietonala sa văd și eu cum ma abordează domnul polițist și in ce direcție ma îndruma unde sa pot folosi o pista de bicicleta in siguranța

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90